Vår Hjertesak


Det er mange temaer som ligger vårt hjerte nært, men det er spesielt ett tema som skiller seg ut - og det er dyrevelferd.

"Dyr skal ikke lide for menneskenes velvære."

Lindis gikk mange år med stor lidenskap for hudpleie og velværeprodukter uten å vite om dyreforsøkene som foregikk 'bak kulissene'. Når hun fikk nyss i at produkter blir testet på uskyldige dyr, ble hun lynings - for å si det rett ut.

Hun startet research for å finne ut mer om dette og ble bare mer og mer sjokkert. Det var som å avdekke den mørke siden av bransjen, og hun følte seg lurt. For det var aldri hennes hensikt å være med på å skade dyr for å få velværeprodukter selv.

"Dyrene lidde i stillhet uten at jeg var klar over det."

Dette satte i gang en stor prosess og det hele startet med å gå gjennom alle produktene hun eide. Det vil si at hun tok en helomvending på badet, og sjekket alle produktene om de var dyretestet.

Den gangen var det ikke lett å finne ut om produkter var cruelty-free eller ikke, så hun brukte en god stund på å finne ut av det. Når hun omsider var ferdig med gjennomgangen og hadde sortert ut alt som viste seg å være testet på dyr, satt hun igjen med bare noen få produkter. Hun var helt satt ut og tårene trillet.

"Det er kraft i valgene vi tar, så velg bort produkter som er testet på dyr."

Siden den gangen har hun hatt fokus på dyrevern, og PureActs er formet rundt dette blant andre viktige verdier. Nå er ett av oppdragene til PureActs å støtte dyrevern og gjøre det vi kan for å få slutt på dyretesting.
Hos PureActs er alle produkter cruelty-free og de fleste produkter er også veganske.