Medlemsvilkår


Medlemsvilkår for Pure kundeklubb

Ved å opprette kundekonto på pureacts.no blir du automatisk medlem av Pure kundeklubb. Medlemskapet er gratis.

Som medlem av Pure kundeklubb vil du tjene poeng ved når du handler varer. Poengene kan brukes til å få avslag i pris ved en senere handel.

Som medlem samtykker du i at Pure Acts kan sende deg kommunikasjon via e-post relatert til din kundekonto. Der kan du få info om opptjente poenger, rabatter m.m.

Kundeklubben tilbys av programutvilker Smile.io. Det er Smile.io som tilbyr funksjonene for å registrere, lagre og bruke poengene. Alle funksjonene rundt dette, rabattene og statistikken over poengene det gir er informasjon Smile.io håndterer. De benytter informasjonen du oppgir når du legger inn en bestilling for å kunne håndtere dette. Informasjonen som er lagret om deg kan slettes ved å slette kundeprofilen din i nettbutikken.

Hvis du vil vite mer om hvordan Smile.io håndterer personvern, kan du lese mer om dette her

 

Du kan melde deg ut av kundeklubben når du selv ønsker. For å gjøre det, må du informere oss om dette. Send en e-post til post@pureacts.no eller kontakt oss via chattefunksjonen i nettbutikken. Opptjente poeng og rabatter blir slettet når du melder deg ut.

Å tjene og bruke poeng

Alle kjøp kvalifiserer til opptjening av poeng, unntatt kjøp betalt ved hjelp av et gavekort. Men om du kjøper et gavekort derimot, så får du poeng for det.

For å tjene poeng må du være innlogget i din kundekonto. Du kan tjene poeng så lenge du er medlem av fordelsprogrammet. Det er kun order som blir gjort når du er innlogget som kunde som gir poeng. Poengene kan ikke etterregistreres.

For hver krone du handler for kan du tjene 1 poeng. 1kr = 1 poeng. 

Poengene kan brukes for å få avslag på pris. En poengsum på 1500 poeng vil gi 100kr avslag. Du kan kun bruke en rabattkupong per handel. For å kunne bruke en rabattkupong må du ha minimum 1500 poeng. Muligheten for å bruke poengene vises i kassen når du er innlogget på din kundeprofil og har tilstrekkelig antall poeng tilgjengelig.

Medlemstilbud

Tilbud kan ikke kombineres. Alle tilbud gjelder kun på produkter til ordinær pris.

Gyldigheten vil kunne variere på de forskjellige medlemstilbudene. Det kan være i form av prosent rabatt eller en sum i form av kroner.

Et medlemstilbud kan kun brukes en gang med mindre noe annet er kommunisert.

Force Majeure
Skulle det oppstå en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i forbindelse med uttak av bonus, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure, opphører den rammede parts forpliktelser så lenge den ekstraordinære situasjonen vedvarer.