Om PureActs


PureActs er først og fremst en norsk nettbutikk med bærekraftige og rene produkter. PureActs står for "rene handlinger" og omfatter helhetlig helse, hudpleie, velvære og livsstil.

Sirkelen i logoen skal symbolisere helheten.
En perfekt uperfekt sirkel, som skal minne oss på at alt henger sammen.

I nettbutikken finner du naturlige og økologiske produkter som inneholder trygge ingredienser, med ekstra fokus på miljø og dyrevern. Vi brenner for dyrevelferd og jobber mot å få slutt på dyretesting.

Det er veldig viktig for oss med bærekraft, og ønsker å opprettholde dette så godt som mulig i alle ledd - da tenker vi også på selve produksjonen til sluttprodukt inkl. emballasje.
Etisk og rettferdig handel er også noe vi legger vekt på.

 ♡

Vi utvider stadig sortimentet vårt, og jobber for å få et godt og trygt utvalg sånn at flere kan føle seg hjemme hos oss. Vi ønsker at PureActs skal være en plattform som alle kan benytte seg av.

 

 

Vår Visjon og Misjon

Med PureActs ønsker vi å skape en plattform hvor du kan handle utelukkende trygge og rene produkter som er god mot både mennesker, dyr og jordkloden ♡

Rene handlinger for menneskene, dyrene og naturen

Vårt mål er å gjøre grønne produkter mer attraktivt og lettere tilgjengelig. Samtidig som vi ønsker å inspirere mennesker til å ta bedre vare på seg selv, og leve på en mer bærekraftig og helhetlig måte 

Mindful Self-care er nøkkelen

Ved å ta godt vare på deg selv, vil du automatisk ta bedre vare på de og det rundt deg. 
Dette er vi overbevist om ♡

PureActs = Feel Good

Feel Good er følelsen vi ønsker at du skal få av å være en del av
PureActs Univers ♡

Ekte | Åpen | Ærlig

 Mye av grunnmuren til PureActs består av å være ekte, åpen og ærlig.
Vi synes dette er kjempeviktige verdier og strekker oss alltid etter å jobbe i samsvar med disse ♡

 

Bli kjent med gründeren og historien bak PureActs

Mitt navn er Lindis Lynge og det er jeg som er grunnleggeren av PureActs. Jeg er romsdaling og kommer fra øya Gossen. Jeg har flere utdanninger, men det som ligger hjertet nærmest er Holistisk Hudpleie. Helhetlig hudpleie og livsstil er det som gir mening for meg, alt henger jo sammen 

Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av hudpleie og velvære, og elsker å hjelpe mennesker med å føle seg bra og ha det bra med seg selv. Dermed ble min aller første utdanning tradisjonell hudpleie, men alt tok en brå vending når jeg dykket dypere i verdenen av ingredienser og oppdaget hvor mange skadelige stoffer som fantes i kosmetiske produkter. Når jeg i tillegg fant ut av de grusomme dyreforsøkene, tippet begeret fullstending. Dette forandret hele synet mitt på bransjen og ble starten på en omfattende livsstilsendring.

FRØET PLANTES

Det begynner å bli mange år siden jeg oppdaget dette, og på den tiden var det ingen enkel sak å finne produkter som var naturlige, økologiske og ikke inneholdt helseskadelige ingredienser. Enda verre var det å finne produkter som ikke var testet på dyr. Jeg brukte utallige timer på research, og endte ofte opp med å bestille produkter fra utlandet for at alle kravene mine skulle bli oppfylt.
Dette skapte mye frustrasjon og fortvilelse hos meg, og dermed ble frøet plantet. Ønsket om å skape en plattform som utelukkende hadde trygge og rene produkter ble til! På min plattform skulle alle kunne handle trygt uten å måtte tenke over ingredienslisten, sjekke om produktene var dyretestet eller skadelige for naturen 

FRØET VANNES 

Høsten 2019 gikk jeg på en smell og traff veggen så hardt at det tok meg 2 år å komme meg på bena igjen. Jeg ble tvunget til å gjøre omfattende endringer, tråkke opp nye stier og lytte innover. På disse to årene har jeg lært mye om meg selv, og hvordan ha det bra både fysisk og psykisk.

En helt ny verden åpnet seg for meg og her ble jeg introdusert for bl.a. mindfullness, meditasjon, yoga, holistisk hudpleie, gua sha, ernæring og mye mer. Jeg har virkelig forstått viktigheten av å ta vare på seg selv på en helhetlig måte, og vet hvilken kraft som ligger i gode selfcare-ritualer. Alt dette ga god grobunn for frøet.

FRØET SPIRER

Det er først nå jeg har lært meg å følge intuisjonen min, lytte til hjertet og stole på magefølelsen. Jeg er endelig klar for å følge drømmen og lar frøet spire.
Jeg kommer til å dele min kunnskap og inspirere deg til å ta mer bærekraftige valg og gjøre rene handlinger for deg selv, dyrene og naturen 
 
Dette er bare starten, og jeg håper du vil følge meg & PureActs videre på reisen